idsassa.blogg.se

Now where did i put those keys...

Publicerad 2012-12-06 01:20:43 i Allmänt,

Pa mellanlandningen I Paris fick vi tv tyska par bakom oss I kon till sakerhetskontrollen. De var sadana dar manniskor som inte kan sta for sig sjalva utan maste sta mer eller mindre PA personen framfor. Vi var inte supernojda med det upplagget och speciellt den ena mannen fick ta emot bade en och tva riktigt svarta blickar fran Froken Gunnarsson.

Pa Salar De Uyuni-turen var det ocksa med ett tyskt par. De gjorde knappast sina landsman en tjanst da de visade sig vara ungefar precis lika irriterande som tyskarna pa flygplatsen. Som ni kanske raknat ut vid det har laget sa har inte tyskar pa tur varit vart favoritfolk att hanga med under resans gang..

Sa, nar vi gick in I vart mixade 8-baddsrum I San Pedro de Atacama, Chile och horde de tre killarna som var dar inne prata tyska holl Sarah pa att skapa en mycket pinsam situation genom att saga “Annu fler fran det landet..” men som tur var hejdade hon sig dar da allting egentligen redan var sagt. Det underforstadda I den meningen framkom mycket tydligt. Anledningen till att det skulle bli pinsamt? Fragan: “Ar ni fran Sverige?” kom mycket ovantat pa svenska fran den ena overslafen och det visar sig att tva av dem, Simon och Jan har studerat pa KTH I Stockholm. Och de var fantastiskt trevliga allihop. Har snackar vi om att gora sina landsman en tjanst! Var syn pa tyskar pa tur har andrats totalt efter detta mote!

Pa onsdagen drog vi pa tur till Laguna Cejar med dessa herrar och vara fina schweiziska vanner. Efter att vi tagit hoppbilder I tva sma, mycket djupa sjoar mitt I oknen och flutit runt I saltet I Laguna Cejar ett tag var det dags for en drink I solnedgangen innan bilen skulle styra hemat igen.

Guiden, som vi glomde namna i vart guide-inlagg, dukade fram champangeglas, Mango sour och notter och allt var som upplagt for ett perfekt avslut pa en fin tur. Jan gick ivag for att hamta lite saker I bilen, vi andra skalade, drack och pratade da Flo uppmarksammar att Jan star och tittar in genom det stangda bilfonstret. En annan grupp som var I narheten gick till var bil, borjade ga runt den. Alla tittar in genom fonstren. Flo droppar “Oh, something happened. He probably locked the keys in”

Alla skrattar. Guiden ar snabb pa att ringa nagra samtal. Jan smaspringer tillbaka fran bilen och jag har nog aldrig sett en vuxen man se sa forkrossad ut forut. Vi skrattade sa att vi nastan grat, han sag mest ut att bara vilja grata.

Vi har ingen bra bild pa man of the hour - Jan. Jag var pa vag att ta fram kameran men hindrades nar jag sag han uppgivna ansiktsuttryck /Sarah

 

Nagon timme senare kom var raddning och vi atervande till civilisationen (utan att nagon blev uppaten), gick ut och at middag I samlad trupp och hade en alldeles fantastisk onsdag!

Kommentarer

Postat av: Fru G.

Publicerad 2012-12-06 12:03:50

Jag kan sträcka mig till att någon/några tyskar e trevliga. Ja, Ja, Ice bitte...

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela